TulipPlayTulipPlay2TulipPlay3TulipPlay4Kalandkertek1Kalandkertek2Kalandkertek3Kalandkertek3Kalandkertek4

Kondikert elemek

10 éves kültéri görpark és mászófal gyártási tapasztalattal terveztük meg és kezdtük el a kondikertek gyártást forgalmazását. Rengeteg kínai fitnesz rekreációs import termék mellett szeretnénk kínálni egy street workout vonalat érintő kondiparkot, ahol mind az egyéni és csoportos foglalkozásokat kielégítő eszközparkot tudunk biztosítani. Igyekeztünk a kondikertek tervezésénél figyelembe venni. Méltóan népszerű TRX és Gflex hevedereknek kellő és megfelelő számú rögzítési pontokat alakítsunk ki. Termékeink elsősorban kültéri használatra terveztük de az elemeinket beltéren crossfit edzőtermekben megfelelően tudjuk rögzíteni, felépíteni.

További termékek

Torony 1.Torony 1.-2. létraTorony 2.Dupla tolódzkodóTolódzkodóEltolt dupla lépcsőDupla lépcső2 irányú lépcső1 irányú lépcsőPárhuzamos kötélMászófal 4.Mászófal 3.Mászófal 2.Mászófal 1.Kombinált húzódzkodó 1.Kombinált húzódzkodó 2.Húzódzkodó 5. campus board Húzódzkodó 3. Húzódzkodó 2. Húzódzkodó 1. GyűrűFekvőtámasz padBordásfalÁllítható magasságú tolódzkodó Állítható magasságú haspad Állítható magasságú lépcső Alacsony párhuzamos korlát3 részes alacsony húzódzkodó 2 részes alacsony húzódzkodó Függeszkedő létra Fitt Pont "A"Fitt Pont "B"
Termékeink / Húzódzkodó 4.

Termék információk

Code KK-18
Alapterület 13.5 m2; 4.5 m x 3 m
Magas 2.7 m
Széles *
Hosszú 1.23 m
Ajánlatkérés orangeramp.info@gmail.com

 

A húzódzkodó panelen öt, a fal síkjából kiálló gömböt találsz háromféle magasságban. A gömböket teli tenyérrel ún. nyitott fogással tudod megfogni. A középső piros gömb kellően nagy ahhoz, hogy egyszerre két kézzel is megfogd, így szűken is tudsz húzódzkodni. A további kisebb gömböket egy-egy kézzel tudod megfogni, amik kétféle magasságban és szélességben vannak, tetszőlegesen variálhatod a fogások szélességét vagy a bal és a jobb kézre eső magasságot. 
 

 

Termékkód: KK-18

Esési tér:  13.5  m2

Eséscsillapító talajt igényel.

HIC védelmi magasság 1.30 m