TulipPlayTulipPlay2TulipPlay3TulipPlay4Kalandkertek1Kalandkertek2Kalandkertek3Kalandkertek3Kalandkertek4

Kondikertek 01-15

Tízéves kültéri skatepark és mászófal gyártási tapasztalattal kezdtük el a kondikertek gyártását, forgalmazását. 2014-től kínálatunk a street-workout vonalat érintő kondiparkokkal bővült, ami igény szerint alakítható, tervezhető. A legújabb fitnesztrendek követése melle a tervezés során fontos szempont, hogy termékeink minél jobban szolgálják a felhasználók különféle céljait, edzettségi szintjét. Amennyiben az általunk előre kidolgozott 15 kondikert variáció között nem talál az igényeinek megfelelőt, elemlistánk segítségével megtervezhet saját edzőparkját, kondikertjét. Az általunk gyártott kondikertek kifejezetten időjárásálló kültéri eszközök, az év nagyobb részében alkalmat nyújtanak a funkcionális fitness és erősítő feladatok gyakorlására.

 

Lehetővé teszik, hogy az edzéseink nagyobb részét szabadban, edzőtermektől távol, friss levegőn töltsük. Bár termékeinket elsősorban kültéri használatra terveztük, beltéren, crossfit edzőtermekben is megfelelően rögzíthetők, felépíthetők. A tervezésnél figyelembe veük, hogy a megrendelők részére mind egyéni, mind csoportos foglalkozásokra alkalmas eszközparkot kínáljunk. A méltón népszerű TRX, G-Flex, és RIP:60 hevedereknek megfelelő számú rögzítési pontokat alakítunk ki.  Ideális edzőhely fitness, bootcamp edzésekhez, csoportos oktatáshoz, iskolákba, parkokba, otthonra, kertbe! 

További termékek

Kondikert Vario 01Kondikert Vario 02Kondikert Vario 03Kondikert Vario 04Kondikert Vario 05Kondikert Vario 06Kondikert Vario 07Kondikert Vario 08Kondikert Vario 10Kondikert Vario 11Kondikert vario 12
Termékeink / Kondikert Vario 09

Termék információk

 

Kondikert vario 09 

Kondikert szerkezet alapterülete: 15.3 m x 14.2 m

Esésvédelmi tér: 184 m2; 12.7 m x 14.5 m

HIC védelmi magasság: 1.30 m

Csoportos edzéseknél akár 12 + fő is használhatja.

 Felhasznált kondikert elemek: KK-02 (2x); KK-23 

Képek